Compromís aposta per la vivenda pública i el lloguer social contra els desnonaments

La candidata de Compromís a l’alcaldia, Mireia Mollà, ha explicat que “un Ajuntament que busque representar a tots ha de vetlar perquè es complisquen els drets dels ciutadans i ciutadanes, i un d’eixos drets, que ve en la pròpia Constitució, és el dret a una vivenda digna“.

Ha continuat Mollà “no es pot permetre que famílies o persones en situació d’emergència social siguen desnonades de les seues cases sense que les administracions públiques facen res per a ajudar-los“.

Ha seguit Mollà presentant les propostes de Compromís per a abordar esta problemàtica “consolidarem el parc de vivenda pública i que vaja destinada al lloguer, sobretot a persones o famílies en situació d’emergència social; també impulsarem un programa d’ajudes a les famílies que tenen dificultats per a pagar les mensualitats“.

Mollà ha apuntat que “exigirem el compliment de la resolució aprovada al ple per part de la PAH per a pal·liar este problema i sobretot treballarem perquè no es duguen a terme més desnonaments a Elx“.

A nivell autonòmic Compromís a més proposa “que la bossa de vivendes desocupades en mans del bancs rescatats amb diners públics es destinen a lloguer social i que es permeta la dació en pagament” ha finalitzat Mollà.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *