Compromís proposa que els alcaldes pedanis siguen escollits pels veïns de les partides

Compromís per Elx proposa que els alcaldes o alcaldesses pedanis siguen escollits pels mateixos veïns i veïnes de les partides rurals, doncs des de la formació s’entén “que el nostre municipi ha d’aprofundir en les fórmules democràtiques i posar en marxa els mecanismes possibles per garantir que els ciutadans i ciutadanes participen de les decisions de l’Ajuntament”.

 

En este sentit, des de Compromís s’està exposant esta proposta a la resta de formacions amb les que s’està reunint estos dies com una de les mesures que hauria de portar a terme el futur govern local.“Entenem que els veïns i veïnes de les pedanies haurien de poder escollir mitjançant una votació les persones que es proposen per a exercir esta funció”.

 

“Alhora, defensem que totes les organitzacions d’Elx tinguen accés als centres socials, doncs les instal·lacions públiques són de totes i tots els habitants d’Elx, no de l’equip de govern”, han apuntat des de la formació.

 

Des de Compromís han assenyalat que“malauradament hem viscut quatre anys d’anormalitat democràtica al consistori i per això considerem prioritari garantir la participació i transparència en el nostre municipi”. 

Arxivat en: Participació ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *