Compromís es reuneix amb el rector de la UMH per parlar de la relació de la universitat amb els municipis de la comarca

La candidata de Compromís a la Alcaldia d’Elx, Mireia Mollà; el candidat de Compromís a l’Alcaldia de Crevillent, José Manuel Penalva, i el candidat de Compromís a l’Alcaldia de Santa Pola, Alejandro Escalada, s’han reunit hui amb el rector de la UMH, Jesús Tadeo Pastor, per parlar de la relació de la universitat amb els municipis de la comarca.

 

Els candidats de Compromís han traslladat al rector les seues propostes de programa que inclouen fomentar les relacions dels municipis amb l’entitat universitària. Al mateix temps, han destacat la importància d’aprofitar la tasca d’investigació i d’innovació que realitza la UMH per tal d’aplicar este coneixement a l’eixida de la crisi econòmica.

 

Així mateix, Mireia Mollà ha indicat que “a nivell autonòmic també considerem fonamental esta col·laboració entre les universitats públiques i el Govern de la Generalitat, doncs les entenem com a centres de transferència de coneixement i juguen un paper fonamental en la nostra societat, pel que volem reforçar el seu paper social i garantir un finançament adequat”. 

Arxivat en: Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *