Compromís per Elx presenta les seues propostes per una sanitat pública i de qualitat

La candidata de Compromís per Elx a l’alcaldia, Mireia Mollà, ha presentat les seues propostes en matèria de Sanitat “la salut és un dels pilars bàsics del nostre sistema de benestar, recentment molt afectat pels retalls del PP i el desdeny per part del govern de Mercedes Alonso a l’hora de reclamar les inversions necessàries a Elx al govern de la Generalitat“.

Ha continuat Mollà “suprimirem la dualitat de gestions en els dos hospitals del nostre municipi, Elx-Hospital General i Elx-Crevillent, perquè siguen de gestió pública i que s’incremente la col·laboració entre ambdós i exigirem el fi de les derivacions de pacients a hospitals o centres privats per part de l’Hospital del Vinalopó“.

Ha continuat Mollà “posarem en marxa cursos de formació sobre l’atenció als pacients amb discapacitat física per al personal sanitari, també exigirem que existisca material sanitari adaptat a ells per a garantir un tractament digne; establirem un servei d’ambulància 24 hores per a les pedanies i posarem fi al tancament de plantes en els hospitals durant l’estiu“.

Amb l’objectiu de fer d’Elx una ciutat saludable Mollà ha proposat “un Pla contra la Contaminació Atmosfèrica, una Ordenança contra la contaminació acústica i un Pla de Mobilitat Urbana Saludable” ha anunciat Mollà.

Ha continuat Mollà “a més introduirem la participació en la gestió de la salut, creant el Consell de la Salut d’Elx amb representació dels pacients, associacions de malalts, associacions de professionals sanitaris, Ajuntament i administració sanitària; també posarem en marxa l’Oficina de Defensa del Pacient“.

Ha conclòs Mollà “en definitiva volem una sanitat pública, amb recursos i que torne a ser un servei de qualitat que responga a les necessitats dels il.licitans i il.licitanes en la millor de les condicions, i revertir el procés de retalls dut a terme durant els últims anys pels governs del PP“.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *