Compromís aposta per un recolzament al comerç de proximitat en tots els barris

La candidata de Compromís a l’alcaldia d’Elx, Mireia Mollà, ha destacat hui “la necessitat que des de les institucions es dedique un suport decidit al comerç de proximitat a Elx que permeta dinamitzar el comerç local i l’activitat econòmica en els diferents barris del municipi”.

 

Mollà ha reivindicat que “la idea de centre comercial obert és una forma d’organització comercial dels barris que té en compte de forma global tota l’oferta comercial del barri amb l’objectiu de revitalitzar el comerç tradicional en els centres i barris de les ciutats, augmentant la capacitat competitiva del petit comerç local.”

 

La candidata ha apuntat que, en aquest sentit, “és necessari que des de l’Ajuntament s’elabore una estratègia per a fomentar el comerç local amb campanyes de promoció, un urbanisme amable amb l’entorn, els veïns i vianants, així com recursos, assessorament, una major coordinació entre el govern municipal i els actors implicats”.

 

“A més, s’ha de promocionar la cooperació entre els diferents comerços i l’elaboració d’un projecte de dinamització comercial en l’àrea que abaste el centre comercial obert”, ha afegit.

 

Per a Mireia Molla, “no podem deixar de costat el comerç de barri, local, que tanta vida dóna al nostre municipi, l’Ajuntament s’ha d’implicar en la creació d’aquests centres comercials oberts si no volem veure el centre d’Elx i els seus barris buits d’activitat, doncs el comerç de proximitat és a més més sostenible i més just, deixa un major benefici en el municipi en el seu conjunt i fomenta la creació d’ocupació”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *