La candidata de Compromís a l’Alcaldia d’Elx, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “volem que l’alcaldessa, Mercedes Alonso, explique en quin punt es troben els tràmits per a cedir sòl públic per a la construcció del nou edifici del Conservatori de Música d’Elx, una actuació pendent des de l’any 2005”.

 

Mollà ha recordat que “des del grup parlamentari de Compromís registràrem una pregunta parlamentària sobre este assumpte i en el mes de desembre la Conselleria d’Educació i Cultura ens contestà explicant que la construcció del nou Conservatori es troba a l’expectativa de que l’Ajuntament d’Elx resolga la disponibilitat de sòl”.

 

“En este sentit, instàrem a Alonso a aclarir en quin punt es trobava este tràmit i, davant la seua manca de resposta, tornem a preguntar sobre este assumpte, ja que cal tenir en compte que l’immoble actual davant té unes dimensions tan reduïdes que són insuficients per acollir als alumnes”, ha afegit.

 

La candidata de Compromís ha assenyalat que “la manca d’espai provoca que el 70 per cent de persones que sol·liciten plaça en este centre no puguen accedir a ella i, en este sentit, entenem que l’administració local i l’autonòmica han de realitzar d’una vegada les gestions necessàries per a portar a terme esta construcció”.

 

Mireia Mollà ha afegit que “l’alcaldessa té l’obligació de donar explicacions sobre este tràmit per tal que la comunitat educativa del Conservatori, que porta més d’una dècada reclamant estes obres, tinga coneixement de quan podran comptar amb el nou edifici”.