Mollà insta a Alonso a dialogar sobre la modificació del projecte del Mercat Central

La candidata de Compromís a l’Alcaldia d’Elx, Mireia Mollà, ha apuntat hui que “l’equip de govern ha anunciat hui que es portarà a terme una modificació del projecte de Mercat Central que havia previst en un inici i, per tant, entenem que es tracta d’una nova oportunitat per a que l’equip de govern dialogue sobre el futur de les instal·lacions i arribe a una solució consensuada”.

 

Mollà ha afirmat que “el canvi anunciat hui demostra que les solucions per al futur Mercat Central són diverses i, davant la modificació, entenem que l’alcaldessa, Mercedes Alonso, té a la seua mà la possibilitat d’apostar, per una vegada en el seu mandat, pel diàleg i el consens”.

 

Al respecte, la candidata a l’Alcaldia ha assenyalat que “Alonso diu que el seu projecte serà històric i la realitat és que l’únic que passarà a la història serà el seu entestament en portar endavant un projecte de gran envergadura impedint la participació de la ciutadania i negant la participació de les diferents organitzacions al municipi”.

 

“En este sentit, cal deixar clar que la resolució del Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals només apunta que les organitzacions que presentàrem al recurs no tenim interès propi en este assumpte en tant que afecta a tercers i és per això que no els admet”, ha aclarit Mollà.

 

Però la candidata de Compromís ha assenyalat que“esta resolució no afecta a la manca de viabilitat de projecte ni a la inexistència de diàleg per a portar-lo a terme; de fet, el mateix tribunal destaca que no entra a valorar les conseqüències en el plànol urbanístic, en la conservació del patrimoni, en el trànsit rodat o en el conjunt dels comerços de la zona, unes qüestions que des de Compromís entenem que sí es veuen greument afectades i pel que seguirem portant a terme les accions necessàries per paralitzar el projecte”. 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *