Compromís demana a l’equip de govern que explique en quin punt es troben els estudis sobre la revisió del PGOU

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha afirmat hui que “sol·licitem al regidor d’Urbanisme, Vicente Granero, que ens informe de en quin estat es troben els estudis per a la revisió del PGOU de la ciutat i informe de les línies mestres que s’estan seguint, ja que es tracta d’un document clau per al futur del municipi i ha de tramitar-se amb la màxima transparència”. 

Mollà ha assenyalat que “en gener de 2012 Granero va indicar que començaven els treballs per redactar el PGOU i des d’aleshores la informació pública que hem tingut al respecte és mínima, un fet que contrasta amb l’esperit de cooperació i treball conjunt que hauria de tenir l’elaboració d’un document d’este tipus”. 

En este sentit, la portaveu local ha reclamat que “l’equip de govern habilite mecanismes clars de participació, com podria ser la posada en marxa d’un web per a que la ciutadania conega quin és el calendari previst i, especialment, per a que done la possibilitat als veïns i veïnes d’Elx de fer els suggeriments o reflexions que consideren oportunes”.    

“Des de Compromís per Elx volem, a més, destacar la necessitat de que el PGOU que s’elabore garantisca un futur sostenible per al municipi, que siga un pla que pose en primer lloc els interessos de la ciutadania, que permeta el desenvolupament d’un model d’economia productiva per a Elx i no purament especulativa i que respecte el nostre patrimoni natural i cultural”, ha defensat Mireia Mollà.

Arxivat en: Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *