Compromís exigeix a Alonso que aclarisca per què s’entesta en imposar un model de Mercat Central sobre tot i sobre tots

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha explicat hui que “l’equip de Mercedes Alonso ha decidit portar endavant el seu projecte de Mercat Central, tot i les crítiques dels comerciants i sense preocupar-se per les conseqüències d’una actuació que hipotecarà la mobilitat de tota la zona centre”. 

“Alonso ha arribat al punt de llevar les competències de Comerç a la regidora María José López per atorgar-se-les a un dels regidors de la seua màxima confiança, Luis Ángel Mateo, un fet que demostra que l’única preocupació de l’alcaldessa és que este projecte isca endavant sense tenir en compte si és o no l’adequat per al municipi”, ha assenyalat.

Alhora, Mireia Mollà ha lamentat que “l’equip de govern no haja permès a la ciutadania participar en el projecte, al negar-se a habilitar mecanismes de participació, com tampoc s’ha preocupat per crear un fòrum amb experts  que donaren la seua visió professional al respecte” i ha apuntat que “no entenem com és possible que es comencen unes obres d’esta magnitud, que deixaran una part del centre intransitable durant molt de temps, sense saber si es compta amb finançament per costejar-les”.  

“Des de Compromís per Elx ja hem deixat clar el nostre rebuig a una proposta de Mercat Central que inclou 400 places d’aparcament i que, per tant, afectarà greument la mobilitat del nostre municipi i saturarà de trànsit la zona centre, i que inclou a més una gran àrea comercial que pot afectar negativament a la resta de comerços”, ha ressaltat la portaveu local, per a qui “el valor d’un mercat tradicional resideix precisament en la seua capacitat per revitalitzar la ciutat i millorar la qualitat de vida dels veïns”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *