Compromís pregunta si l’actuació al carrer La Sénia serà ampliable a altres vies de la ciutat necessitades també d’una reforma

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha explicat hui que “volem saber si l’actuació que l’Ajuntament està realitzant al carrer La Sénia amb l’objectiu de rehabilitar i semivianalitzar la via també es portarà a terme a altres zones de la ciutat amb característiques similars i que també tenen necessitat de ser reformades”. 

Mollà ha assenyalat que “les obres del carrer La Sénia són unes de les poques que ha emprès este equip de govern per millorar la mobilitat a la nostra ciutat i, en este sentit, ens agradaria saber si s’emmarquen dins d’un pla general per rehabilitar més vies de la ciutat que també urgeixen ser vianalitzades o l’actuació va a limitar-se a esta”. 

En este sentit, la portaveu local ha indicat que “també els carrers Santa Teresa, Pintor Murillo, Forn del Pla i plaça del Polo, situats al mateix Raval de Santa Teresa, o el carrer Espí, al Raval, o la segona illa del carrer Samsó, a més d’altres carrers del barri de Carrús, necessiten adequar-se”. 

“A més, cal recordar que l’anterior legislatura algunes de les actuacions que es van fer en determinats carrers d’Elx van ser escollides directament per la ciutadania a través dels pressupostos participatius”, ha destacat Mireia Mollà, que ha afegit que “ara els il·licitans i il·licitanes difícilment poden determinar les accions a emprendre en la via pública, després que s’haja eliminat este mecanisme democràtic de presa de decisions”. 

La portaveu local ha indicat que “per a Compromís per Elx és molt important garantir una mobilitat adequada al nostre municipi i, en este sentit, considerem positives les obres que es facen en este sentit, però per això mateix entenem que esta actuació al carrer La Sénia no pot ser puntual, sinó que ha d’integrar-se en un pla de rehabilitació més general”. 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *