Compromís per Elx anima a la ciutadania a comprar els regals de Nadal a xicotetes empreses i autònoms

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha animat hui a la ciutadania “a que compre els regals de Nadal a xicotetes empreses i autònoms per a revitalitzar el comerç local, doncs és important que fem arribar els diners a les persones comunes i no a les multinacionals”.

Mollà ha assenyalat que “malauradament veiem com cada dia tanquen més comerços d’Elx i, per tant, les compres de Nadal poden ser una bona oportunitat per recolzar les botigues del barri, les paradetes del mercat, els artesans o els amics que distribueixen determinats articles”.

“És necessari rescatar el comerç local, posar en valor els seus trets diferencials, com són el tracte personal, la confiança, la diversitat, la qualitat, la seua capacitat de dinamitzar les ciutats, etc.”, ha apuntat la portaveu de Compromís, per a qui “calen també recursos des de l’àmbit públic que ajuden a revitalitzar este sector”.

Mireia Mollà ha destacat la importància de “recolzar el centre comercial obert i descentralitzar-lo cap a altres zones de la ciutat, consolidar les zones comercials habituals com el centre, Reina Victoria, Plaça de Barcelona o Poeta Miguel Hernández i impulsar altres zones com avinguda de Novelda, Camí dels Magros, Diagonal, Capità Antonio Mena o Altabix per a que actuen com a focus d’atracció als barris”.

“Hem de teixir una xarxa de solidaritat entre les persones comunes, els ciutadans del carrer, davant les polítiques ruïnoses d’uns governs que estan més preocupats per rescatar els bancs i recordar-los que les seues mesures, entre moltes altres conseqüències, estan acabant amb el comerç tradicional de la ciutat”, ha conclòs la portaveu de Compromís per Elx.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *