La portaveu del grup municipal de Compromís per Elx, Esther Díez, ha afirmat hui que “és urgent que el govern municipal avance en la tramitació per a l’ampliació d’Elx Parc Empresarial per a fer realitat aquesta demanda empresarial i continuar generant ocupació de qualitat en el nostre municipi”.

Díez ha explicat que “el mes d’abril passat el govern local presentava en una roda de premsa el Programa d’Actuació Integrada (PAI) i assegurava que s’iniciava un procés urbanístic intern i extern amb la idea que el PAI poguera aprovar-se en ple després de l’estiu”.

“Des de Compromís el mes de maig requerim una còpia del PAI per a confirmar les modificacions que s’havien dut a terme i des del departament d’Urbanisme ens van indicar que la informació no podia ser facilitada perquè encara es trobava en fase de revisió per al tràmit d’exposició pública”, ha aclarit la portaveu municipal.

En aquest sentit, Esther Díez ha assenyalat que “estem ja el mes de juliol i no tenim cap informació nova sobre la tramitació per a l’ampliació del parc empresarial, per la qual cosa demanem al govern de Pablo Ruz celeritat en una actuació urbanística que és clau per als il·licitans i il·licitanes”.

“Sabem que l’ampliació del parc és un tràmit complex, però per això precisament és important que el govern municipal li done la prioritat que mereix, com vam fer l’anterior govern progressista conscients del que aquesta actuació suposa per a la generació d’ocupació en el nostre municipi”, ha conclòs.