Compromís per Elx se suma a la convocatòria estatal per protestar contra els abusos de les elèctriques i la pujada del preu de la llum, el cost més car de la història. La concentració està prevista a les portes de la seu d’Iberdrola a Elx en el carrer La Torre número 47 a les 19 hores.

Per a la coportaveu de Compromís Marian Campello, “directament, el que està passant en el preu de la llum, és un complet abús. Estem intentant sortir amb totes les nostres forces d’una crisi, d’una pandèmia mundial, i sols ens quedava el que estan fent amb les elèctriques. Penseu que estem pagant el rebut sis vegades més alt que fa un any, no té cap classe d’explicació climàtica i sabent que estem en un sistema energètic que climàticament no és sostenible i tampoc és sostenible ni de manera social i econòmica”.

Campello ha animat a la ciutadania a participar de la concentració demà i a dir que “ja n’hi ha prou d’abusos de les elèctriques i que no volem més portes giratòries en les elèctriques. Les persones normals han de saber que aquest hivern no passaran fred per culpa de no poder pagar la llum, parlem de drets energètics i les persones que tenen els seus negocis, les xicotetes empreses que obrin la persiana cada dia, no han d’estar patint pel rebut de la llum justetament ara quan estem sortint d’aquesta crisi”.