Compromís per Elx va celebrar anit una assemblea local per donar comptes a la militància i simpatitzants de la gestió municipal, del procés d’elaboració del pressupost local i de les últimes actuacions en matèria de mobilitat sostenible.

“L’assemblea de Compromís dóna el seu total suport a les polítiques desenvolupades per l’àrea de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament d’Elx, que dirigeix la regidora Esther Díez i animen a continuar pel camí de la transició cap a una mobilitat neta, segura i saludable”, ha assenyalat la co-portaveu de l’executiva, Marian Campello qui ha assegurat que “la transformació que experimentem a Elx respon a un model de ciutat que situa en el centre de l’acció política la salut, el benestar de les persones i la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”.

També l’assemblea va informar de les esmenes al Pressupost General de l’Estat que presentarà Compromís al Congrés i que impliquen dignificar el tren de rodalia i les connexions ferroviàries, així com la finalització de la Ronda Sud d’Elx o el retornament de la Dama.

La co-portaveu de l’executiva, Marina González, ha explicat que “els PGE per al 2021 són millors que els anteriors, però millorables. Encara així, hem aconseguit qüestions tan importants com que l’Estat pague el 22% de la Dependència, encara prou lluny del 50% que els pertoca o l’augment de la inversió en la província apropant-se al pes poblacional, entre altres millores. I pel que respecta a la nostra acció al Congrés, Joan Baldoví esmenarà el Pressupost en línies generals per millorar el tren rodalia i en concret a Elx obres tan importants com la finalització del tram de la Ronda Sud o la reivindicació històrica perquè la Dama d’Elx torne a casa”.