Reunió de l’Executiva de Compromís per Elx amb el conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent

L’Executiva de Compromís per Elx va mantenir ahir a la vesprada, dimecres, una reunió de treball amb la Conselleria d’Economia Sostenible i Sectors Productius, Comerç i Treball, per abordar les línies d’actuació del Consell i parlar de les eines de col·laboració amb els municipis per impulsar el comerç, els sectors productius i l’ocupació de qualitat.

A la reunió assistiren tant la co-portaveu de l’Executiva, Marian Campello, com els secretaris d’organització, Víctor Moreno i Andreu Cañadas, a més del regidor de l’Ajuntament d’Elx de Comerç i Eficiència Energètica, Felip Sànchez i la portaveu del grup municipal de Compromís, Esther Díez.

Arxivat en: comerç, Economia i Ocupació, elx, energia, ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *