Compromís per Elx convida a la Universitat Miguel Hernández a retirar les plaques d’Eduardo Zaplana

La portaveu del grup municipal de Compromís per Elx, Mireia Mollà, convida a la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH) a retirar les plaques d’Eduardo Zaplana en els edificis dels seus campus després de la detenció de l’expresident de la Generalitat per diferents delictes.

Zaplana ha estat detingut aquesta setmana en una investigació per delictes de suborn, blanqueig de capitals, malversació i prevaricació i davant aquesta situació, Compromís sol·licita a la Universitat que “prenga les mesures oportunes donat la implicació en aquest cas de corrupció de l’expresident valencià, perquè no ha de tacar una institució educativa com la Miguel Hernández la qual no hauria de commemorar ni un minut més a la persona que va inaugurar les seues instal·lacions i deslligar-se definitivament del nom de l’expresident i retirar qualsevol reconeixement”, ha assenyalat la portaveu.

Arxivat en: corrupció, umh

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *