Compromís per Elx en la manifestació del Dia del Treballador i la Treballadora

Compromís per Elx formarà part demà 1 de maig de la manifestació convocada per les organitzacions sindicals pel Dia del Treballador la Treballadora i que partirà en Elx des de la plaça de Barcelona a les 11 hores. El recorregut discorrerà pel centre finalitzant en el Passeig de l’Estació. Compromís, baix el lema, ‘Esborrem la precarietat’, ix als carrers en rebuig de les polítiques que han creat el fenomen dels i les treballadores pobres, de l’ocupació precària i en rebuig de les polítiques d’austeritat.

Per a la portaveu del grup municipal de Compromís per Elx, Mireia Mollà, “la precarietat laboral per culpa de les retallades i les últimes polítiques en esta matèria han provocat unes situacions insostenibles per als treballadors i les treballadores, per als joves que es veuen sense accés al mercat laboral o les persones majors de 55 anys que es troben en una situació d’expulsió del mercat, uns índexs insuportables que s’afegeixen a la temporalitat dels llocs d’ocupació i la seua precarietat. La recuperació solament pot passar per garantir unes bones condicions laborals”, ha sentenciat la portaveu.

Compromís animem als il·licitans i les il·licitanes a acompanyar-nos demà en la reivindicació tant del Primer de Maig com en l’exigència d’un canvi en les polítiques que posen en primer lloc a les persones.

Arxivat en: derechos, Economia i Ocupació, ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *