Jornada de convivència al Fondo amb Compromís per Elx

El diumenge passat Compromís per Elx organitzà una jornada de convivència amb la ciutadania al Parc Natural d’El Fondo per fer valdre aquest enclavament natural tan important i donar-lo a conéixer als il·licitans i les il·licitanes. Les polítiques de conservació i protecció d’aquest Ajuntament d’Elx i del Consell, ambdues administracions molt compromeses amb els entorns naturals, és evident i així continuaran amb el desenvolupament de polítiques decidides i proteccionistes. Per això Compromís hem volgut mostrar en primera persona les virtuts del parc natural i la seua rica biodiversitat que alberga, entre altres, la colònia de rossetes més gran de tota Europa. Una espècie en perill d’extinció que es reprodueix a les nostres marjals i que tant visitants com administracions públiques hem de protegir i conservar.

L’excursió organitzada comptà amb unes quaranta persones entre ciutadans i militants de la coalició que volgueren acompanyar-nos en una jornada de coneixement de la natura il·licitana, que fou possible també gràcies a les explicacions del biòleg i president de la junta rectora del parc, Vicent Sansano.

Compromís per Elx organitzarem més eixides similars que publicitarem en les nostres xarxes socials per fer valdre els valors mediambientals i naturals del nostre municipi, donar-los a conéixer per a què entre tots i totes conservem el patrimoni natural que tan important és de cara a la gestió dels recursos, la conservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic”, ha assenyalat la portaveu de l’executiva de Compromís per Elx, Tamara Martínez Lidón.

Arxivat en: agua, camp, elx, medi ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *