El diumenge passat Compromís per Elx organitzà una jornada de convivència amb la ciutadania al Parc Natural d’El Fondo per fer valdre aquest enclavament natural tan important i donar-lo a conéixer als il·licitans i les il·licitanes. Les polítiques de conservació i protecció d’aquest Ajuntament d’Elx i del Consell, ambdues administracions molt compromeses amb els entorns naturals, és evident i així continuaran amb el desenvolupament de polítiques decidides i proteccionistes. Per això Compromís hem volgut mostrar en primera persona les virtuts del parc natural i la seua rica biodiversitat que alberga, entre altres, la colònia de rossetes més gran de tota Europa. Una espècie en perill d’extinció que es reprodueix a les nostres marjals i que tant visitants com administracions públiques hem de protegir i conservar.

L’excursió organitzada comptà amb unes quaranta persones entre ciutadans i militants de la coalició que volgueren acompanyar-nos en una jornada de coneixement de la natura il·licitana, que fou possible també gràcies a les explicacions del biòleg i president de la junta rectora del parc, Vicent Sansano.

Compromís per Elx organitzarem més eixides similars que publicitarem en les nostres xarxes socials per fer valdre els valors mediambientals i naturals del nostre municipi, donar-los a conéixer per a què entre tots i totes conservem el patrimoni natural que tan important és de cara a la gestió dels recursos, la conservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic”, ha assenyalat la portaveu de l’executiva de Compromís per Elx, Tamara Martínez Lidón.