El Govern central torna a demostrar que les infraestructures il·licitanes i les connexions no són una prioritat

A la pregunta al Govern central del diputat alacantí per Compromís, Ignasi Candela, sobre la connexió de l’estació de l’AVE amb Elx així com la connexió ferroviària de l’Aeroport de l’Altet, el Govern central torna a girar l’esquena als il·licitans i a les il·licitanes, no concretant execucions i justificant que hi ha actuacions més prioritàries segons la seua resposta en el mes de maig.

El Govern central torna a demostrar que no som una prioritat encara que comptem amb el quart aeroport del país en nombre de passatgers i el catorzé d’Europa, malauradament no contempla cap actuació en aquest cas, segons el Govern “l’actual política de consolidació pressupostària els obliga a prioritzar en altres actuacions previstes” i supedita aquesta connexió a la implantació del Corredor Mediterrani.

“Ja sabem l’interés que demostra el govern amb el Corredor Mediterrani que no para de derivar els fons que Europa destina per aquest Corredor, al Corredor Central. És un insult que deriven aquesta actuació tan important per a l’economia il·licitana, per al turisme i per a la vertebració del nostre territori, a una suposada execució del Corredor Mediterrani quan veiem la manca d’interés del govern central en aquesta infraestructura tan necessària”, ha assenyalat la portaveu adjunta de Compromís i diputada en Les Corts Valencianes, Mireia Mollà.

“I més indignant encara la resposta que ofereix el Govern a la pregunta sobre la connexió de l’estació de l’AVE d’Elx amb el nostre nucli urbà, connexió que supedita al desenvolupament d’un suposat estudi informatiu per analitzar si és aconsellable l’execució d’aquesta infraestructura, una resposta buida que no indica termini de finalització de l’estudi i que ja veurem si acaba connectant l’AVE amb Elx mitjançant la línia de rodalia”, hi ha assegurat Mollà.

“Una vegada més el Ministeri de Foment ignora les necessitats de la província d’Alacant en unes obres que haurien d’estar acabades, connectades amb els seus nuclis urbans i a través de les infraestructures ferroviàries, per cert, la línia de rodalia més antiquada de tot l’arc mediterrani, sense electrificar ni soterrar. Per la nostra banda, Compromís no callarem i reclamarem el que per justícia és nostre”, ha indicat el diputat Ignasi Candela.

Arxivat en: accessos, aeroport, elx

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *