Mollà: “Indecent la gestió de Mercedes Alonso qui va posar al davant de Visitelche a l’ara condemnat per la Gürtel a 7 anys de presó”

La portaveu del grup municipal de Compromís i regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Elx, Mireia Mollà, ha taxat “d’indecent” la gestió de l’exalcaldessa, Mercedes Alonso, qui va posar al davant de la direcció de l’organisme autònom de Turisme (Visitelche) a l’ara condemnat a 7 anys de presó per la trama Gürtel, Isaac Vidal.
Compromís per Elx ja ho va denunciar quan l’exalcaldessa i exregidora de Turisme, Mercedes Alonso, va designar a Vidal com a càrrec de confiança quan ja estava essent investigat per la seua presumpta implicació en la trama valenciana del cas Gürtel.
Mercedes Alonso va decidir fitxar a Isaac Vidal encara que estava en un procés d’investigació judicial per la seua etapa com alt càrrec de l’Agència Valenciana de Turisme, una mesura amb la qual l’exalcaldessa va demostrar que no té cap problema en amprar en l’Ajuntament a persones vinculades en greus casos de corrupció“, hi ha recordat Mollà i ha assenyalat que “ara la justícia ens dóna la raó i demostra una vegada més el llegat que el Partit Popular ens ha deixat per allà per a on ha passat, en aquest cas, un exdirector de Visitelche condemnat a 7 anys de presó per elaborar contractes manipulats per a Fitur durant la seua gestió en l’Agència Valenciana de Turisme”.

Al marge d’aquesta qüestió concreta, al fi s’ha evidenciat el que hem anat denunciant Compromís, primer des de l’oposició i ara des del govern, eixa corrupció generalitzada que per fi es resol sentència darrere sentència i que demostra que aquelles denúncies eren certes i que les dinàmiques de corrupteles tòxiques i perjudicials per als ciutadans i les ciutadanes eren la tònica habitual del Partit Popular.

Arxivat en: corrupció, elx

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *