Julià Álvaro parlarà del sistema de retorn d’envasos a Elx

Compromís per Elx ha organitzat una sèrie de xarrades expositives sobre temes d’actualitat i gestió pública

La primera de les cites de ‘Xarrades amb Compromís’ és amb el secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Julià Álvaro, qui parlarà a Elx sobre el sistema de depòsit, devolució i retorn d’envasos (SDDR) que vol implantar la Conselleria per pal·liar la deposició de plàstics contaminants en el nostre entorn. La xarrada serà dilluns pròxim al Centre de Congressos Ciutat d’Elx a les 19 hores.

Aquesta solució pretén acabar amb una estampa habitual: plàstics i llandes abandonades que contaminen l’entorn marí i terrestre. Un projecte de Medi Ambient i que l’avalen organitzacions com Greenpace o Ecologistes en Acció.

La idea és convidar al municipi a dirigents de Compromís en el Govern Valencià per apropar a la ciutadania les actuacions que s’estan desenvolupant des del Consell i explicar per què s’adopten aquestes mesures i s’aposta per determinades polítiques.

“És molt important apropar la gestió pública a les ciutadanes i els ciutadans i que coneguen de primera mà les decisions de l’administració”, ha assenyalat la portaveu de Compromís per Elx, Tamara Martínez Lidón, qui ha convidat als il·licitans i les il·licitanes a assistir a l’acte.

Arxivat en: elx, medi ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *