Compromís per Elx lamenta que la nefasta gestió i l’infrafinançament del govern central així com el caos existent en la Direcció General de Tràfic, impedisca adequar les carreteres nacionals al seu pas per la província i reduir amb això la sinistralitat que no para de créixer.

Segons la portaveu de l’executiva de Compromís per Elx, Tamara Martínez Lidón, “reforcem la pregunta presentada pel diputat alacantí, Ignasi Candela, per a exigir al Ministeri de Foment un pla de millora en les carreteres que passen per la província i reclamar les inversions que ens corresponen per a reduir la sinistralitat en les carreteres de la comarca. Les dades no paren de créixer des del 2013, si anys enrere les xifres eren positives, la tendència al creixement no sembla que pare i soles aquest any la sinistralitat ha crescut més d’un 30% en el conjunt de la Comunitat Valenciana”.

En el nostre entorn, es troben tres de les carreteres més perilloses de l’Estat. La carretera N332 que recorre la costa ja presenta malauradament un saldo de cinc morts i tres ferits greus aquest any. En la A31 que connecta Alacant amb Madrid s’han produït quatre morts. Són també de gran perillositat la N340 en el termini de Villena.

Des de Compromís per Elx exigim a l’Estat que coordine al costat del govern Valencià un pla de prioritats en matèria d’infraestructures i seguretat en les carreteres”, ha conclòs la portaveu Martínez Lidón.