“No hi haurà un verdader canvi si no tenim en compte el medi ambient”

Candidats d’ A la valenciana, confluència formada entre Compromís, Podemos i Esquerra Unida, de la província d’Alacant, han visitat hui la desembocadura del riu Segura a Guardamar. Rita Bosaho i Ignasi Candela han assegurat que “no hi haurà un verdader canvi si no tenim en compte el nostre medi ambient”.

L’aigua per al sud de la província és molt important per la gran extensió d’horta i cultius i més encara tenint en compte la sequera per la qual passa la província d’Alacant des de fa anys. “No podem oblidar els nostres aqüífers, és necessari que recuperem els nostres rius, lluitar pel canvi climàtic que cada vegada deixa menys aigua a la província”, ha manifestat Bosaho.

Segons Candela, “l’aigua és un recurs limitat i és necessari gestionar i controlar els residus com a eina de sostenibilitat. No ha de ser un element electoralista, cal que conservem millor els nostres rius per a tindre millors recursos i assegurar el futur a les noves generacions, aquest és el projecte de país que volem construir a partir del 26 de juny”.

Arxivat en: agrícoles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *