Compromís per Elx ha celebrat un acte de municipis del canvi amb els regidors d’Elx de Compromís, Antonio García, Felip Sánchez i Esther Díez i la regidora per Alacant, Sonia Tirado i l’alcalde de València, Joan Ribó. Acte que ha estat moderat per la diputada autonòmica de Compromís, Marian Campello.

Ribó ha centrat el seu discurs en el rescat de les persones, “volem un govern per a les persones, i si és per a les persones, que siga per a totes,  però primer per a les que més ho necessiten”. El dirigent de Compromís s’ha referit a l’obertura dels menjadors socials i de les polítiques d’inclusió social. També Ribó ha assenyalat que “treballem per la transparència i la participació que per a nosaltres és molt important que la gent puga entrar a l’Ajuntament, què és de tots i de totes. I pel patrimoni, tant el material, cultural, el valencià, com el natural”.

Els regidors d’Elx han destacat les mesures preses durant aquest any de govern com l’elecció democràtica dels representats pedanis del Camp d’Elx, el Pressupost Participatiu, les preguntes ciutadanes al Ple, la incorporació del Portal de Transparència i la inclusió dels contractes menors i dels quals no té obligació cap administració. A més, de la lluita integrada contra el morrut roig, la recuperació dels usos tradicionals del Palmerar i la protecció i difusió dels espais naturals per a fer d’Elx un referent mediambiental.

Prop de setanta persones han acompanyat a Compromís en aquest acte que ha servit per a fer un repàs a les polítiques portades a termini i per a fer valdré la bona sintonia entre Elx, Alacant i València. El públic ha pogut preguntar directament als ponents i expressar les seues inquietuds.