La portaveu del grup municipal Compromís, Mireia Mollà, i la portaveu adjunta, Esther Díez, s’han reunit hui amb membres de la plataforma Salvem el Mercat amb l’objectiu d’explicar-los en quin punt es troba la tramitació d’este projecte aprovat per l’anterior govern municipal.

Des de Compromís han explicat a la plataforma que, durant la reunió mantinguda recentment, es va indicar a l’empresa adjudicatària que havia de subsanar les deficiències detectades pels tècnics municipals sobre l’últim projecte presentat. En este sentit, el següent pas és que l’empresa aporte la documentació requerida.

Mireia Mollà ha assenyalat que ‘la nostra voluntat és que la plataforma tinga coneixement de primera mà de les actuacions que està portant a terme l’equip de govern, ja que volem que tinga la màxima transparència possible’ i ha afegit que ‘cal tenir en compte que parlem d’un procés complex i, per tant, considerem important que siguem el mateix grup municipal de Compromís el que detalle la informació als col·lectius afectats’.