Compromís demana a través d’una moció la reobertura del CEAM

Compromís per Elx presenta una moció al pròxim Ple perquè l’Ajuntament sol·licite a la Generalitat la reobertura del Centre d’Atenció Especialitzada a Majors (CEAM) o antigament conegut com la Llar del Pensionista.

La llar obrí les seues portes fa més de quaranta anys i ha atés a quasi 5.000 majors. En 2013 la Generalitat començà unes obres de reforma i rehabilitació del centre que finalitzaren en 2015. Ara mateix, el centre continua tancat i des de Compromís per Elx sol·licitem a la Generalitat la reobertura d’aquest centre tan important per al municipi.

El centre suposa un espai molt important per a les dones i homes majors del nostre municipi i ja fa temps que es van finalitzar les obres de rehabilitació. És necessari la reobertura per a poder seguir donant aquest servici a la tercera edat il·licitana.

Per tot, Compromís proposa al Ple municipal que l’Ajuntament d’Elx sol·licite a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives la reobertura del centre de majors.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *