El model d’acord valencià que proposa Compromís a l’Estat incorpora el retornament de la Dama d’Elx

El model d’acord que Compromís proposa per al conjunt de l’Estat és el que es desprèn i es compromet amb l’Acord del Botànic per a la investidura i la governabilitat de la Generalitat Valenciana, amb eixos bàsics de rescat de les persones, regeneració democràtica i lluita contra la corrupció, governar per a les persones, nou model productiu i finançament just i auditoria ciutadana.

“No hi ha acord avui més ampli en tot el conjunt de la societat valenciana que dubte de l’infrafinançament que els valencians i valencianes hem tingut històricament i el perjudici que això s’ha anat acumulant en un deute històric que d’alguna manera això s’haurà d’anar compensant”, ha assenyalat la portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà.

Dins de les mesures de reforçament a la dinamització de las condiciones econòmiques y socials de la Comunitat Valenciana, el retornament de la Dama d’Elx és un dels eixos que demanen amb la intenció de reforçar i descentralitzar el sector turístic. A més de la incorporació activa a l’Agencia Estatal d’Innovació i la participació dels sectors valencians en els Centres d’Excel·lència e Innovació Industrial. Elx és un municipi amb un gran teixit industrial, a més del calcer, i és absolutament necessària aquesta incorporació així com l’estudi i l’aprovació de programes per al transport metropolità que unisquen a Elx amb la capital.

Compromís també vol abordar el problema dels perills de desertització en la zona i el conjunt dels problemes hídrics en tot el territori, amb la recuperació de la inversió en modernització de regadius, infraestructures hídriques, etc. Així com fomentar l’agricultura amb el reforçament i comercialització de productes agrícoles, apícoles i granaders.

Arxivat en: elx, generals, Punts Programa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *