Compromís per Elx ha decidit en assemblea amb la seua militància que la seua comissió de seguiment del pacte inicie el procés de recomposició del govern municipal. Per a Compromís “és necessari reiniciar el procés que s’inicià en maig per a configurar un govern de canvi en la ciutat”.

En l’assemblea s’ha decidit que darrere els fets de la setmana passada el que és important per als il·licitans i il·licitanes és continuar per la senda de les polítiques de millora com el rescat de les persones i la regeneració democràtica.

Per això, manaran que la seua comissió de seguiment reprenga les converses amb les forces que vulguen continuar aquesta senda. La idea és que el govern siga el més plural possible i no solament Compromís preveu aquestes converses amb PSOE, sinó amb Partido de Elche inclús Ciudadanos.

“Com a cooperativa política pretenem extrapolar la seua experiència interna de diàleg, de democràcia i pluralitat també a la resta de partits polítics. Per aquest motiu s’encomana com corretja de transmissió la pluralitat necessària per a arribar a punts comuns”, ha assenyalat la portaveu de l’executiva de Compromís per Elx, Tamara Martínez Lidón.

“Compromís per Elx sempre ha tingut clar el què i això era el canvi i la millora de la vida dels il·licitans i les il·licitanes. Ara ha canviat el com i el què i per això seurem a parlar amb la resta de formacions polítiques”, ha apuntat la portaveu.