Compromís assegura que Elx no va a acceptar imposicions amb la brossa

Compromís per Elx ha assegurat que no acceptarà imposicions de Diputació respecte els residus de la Vega Baixa. Darrere les declaracions del diputat alacantí i president del Consorci de Residus de la Vega Baixa, Manuel Pineda, Compromís per Elx ha assenyalat que no acceptarà cap residu sense el consens de l’Ajuntament d’Elx.

Manuel Pineda va plantejar ahir en unes declaracions que avui apareixen en premsa, que Elx reba la brossa de la Vega Baixa de manera solidaria. Compromís recorda que la planta de residus del municipi il·licità ja està al límit de la seua capacitat.

La portaveu del grup municipal, Mireia Mollà, ha assegurat que “la capacitat de la planta d’Elx és de 185.000 tones al any, de les que 40.000 tones, són de Torrevella des de l’acord de 2012 i 2.500 tones de Bigastro. Ara mateix, la planta es troba escassament per baix de les 180.000 tones. A més, l’Ajuntament té dret a vet, dret a no rebre aquests residus perquè el depòsit ja està al complet”.

Segons Mollà, “el proper dijous es constitueix el Consorci de Residus del Baix Vinalopó i este assumpte no apareix en cap lloc de l’ordre del dia, no s’ha fet una proposta formal”. Som solidaris, ha continuat Mollà, “però també entenem el concepte de solidaritat del PP, el caos”.

Arxivat en: alacant, camp, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *