Compromís aposta pels joves com motor de canvi a Elx

La candidata a l’alcaldia de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha explicat que “al ser nosaltres una candidatura jove som plenament conscients de les dificultats amb què es troben els i les joves a Elx, i la manca d’oportunitats que se’ls ofereix des de les institucions, per no parlar de l’escassetat d’activitats i alternatives en els camps de la cultura i l’oci“.

 

Després de 4 anys de govern del PP on no s’ha donat veu als joves una de les primeres coses que caldria fer segons Mollà és “que el Consell de la Joventut d’Elx torne a funcionar com altaveu de les demandes de l’associacionisme jove, de les seues propostes i necessitats i fomentar que els i les joves participen en estes associacions i formen part de la presa de decisions municipals que els afecten; es tracta d’introduir als joves en el dia a dia de la política il·licitana“.

 

Ha continuat Mollà “amb un atur juvenil superior al 50% una de les prioritats de Compromís serà impulsar l’ocupació juvenil mitjançant projectes de suport a joves emprenedors i facilitació de recursos, apostant per la investigació i el desenvolupament com nínxols d’ocupació per als i les joves professionals i investigadors que es veuen abocats a abandonar el municipi a la recerca d’un futur millor“.

 

Quant a cultura i oci Mollà ha reivindicat “el desenvolupament de l’oferta cultural i d’oci del municipi, tenint en compte la diversitat d’Elx, i creant espais d’oci alternatiu en la qual la participació dels joves siga primordial; tenim la sort de tindre una joventut molt plural i diversa, ara hem de donar-li l’oportunitat a tots i totes perquè participen de la cultura i l’oci“.

 

Ha conclòs Mollà destacant que “els joves són ja el present d’Elx, sense ells i sense tindre en compte les seues necessitats no aconseguirem el canvi necessari i de calat que volem realitzar al municipi, un canvi de futur, però sobretot, de present, és per això per la qual els joves tenim tant protagonisme en la candidatura de Compromís, perquè som part fonamental d’Elx“.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *