Compromís es reuneix amb la protectora del Baix Vinalopó i defensa la creació d’un alberg d’animals municipal

La candidata de Compromís a l’Alcaldia d’Elx, Mireia Molla, ha defensat hui “la creació d’un alberg d’animals municipal, doncs és la manera de garantir un espai que procure el benestar dels animals que són conseqüència de l’abandonament o del maltractament, una mesura que només necessita de voluntat política per a materialitzar-se”.

 

Mollà ha realitzat estes declaracions després de reunir-se ahir amb representants de la protectora del Baix Vinalopó. En este sentit, la candidata a l’Alcaldia d’Elx ha assenyalat que “no és comprensible que un municipi de les dimensions d’Elx no compte amb un alberg municipal i que l’equip de govern no s’implique en proveir este servei i en recolzar a estes persones que realitzen una tasca encomiable a l’hora de recollir, alimentar i custodiar estos animals”.

 

“Per això, en Compromís proposem que, en primer lloc, l’Ajuntament cedisca una parcel·la de sòl públic per a la posada en marxa d’este alberg i que, a més, col·labore en la construcció de l’alberg que la protectora necessita per poder desenvolupar les seues funcions en les condicions necessàries”, ha indicat.

 

Alhora, la candidata de Compromís ha apuntat que “també proposem la creació de més parcs per a gossos en els diferents barris, ja que els actuals són del tot insuficients, segons ens han traslladat des de la protectora i des de diferents col·lectius veïnals amb els que ens hem entrevistat”.

 

“Al mateix temps, defensem la necessitat de que l’Ajuntament s’encarregue de posar en marxa plans de sensibilització sobre el benestar animal i promocionar la tasca que es realitza des de la protectora en la lluita contra l’abandonament i el maltractament als animals, ja que entenem que una societat avançada ha de garantir també el respecte a la resta d’éssers vius”, ha conclòs.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *