La candidata de Compromís a l’Alcaldia d’Elx, Mireia Mollà, ha explicat hui que “el Consell segueix sense signar el conveni ni traspassar el material a la UMH per a la titulació de Comunicació Audiovisual sis mesos després de l’inici de curs”.

 

Mollà ha indicat que “després que des de la universitat s’indicara que es trobaven en una situació d’indefinició perquè l’acord no s’havia signat i s’anava a començar el curs sense comptar amb el material del centre d’estudis de Ciutat de la Llum, realitzàrem una pregunta a través del nostre grup”.

 

“Ara en la seua resposta el Consell afirma ques’està estudiant la forma jurídica adequada per a la cessió de bens a la Universitat i que una vegada que este punt estiga aprovat pel Consell d’Administració de Ciutat de la Llum, es procedirà a firmar el conveni i a traspassar l’equipament acordat a la Universitat, ha destacat.

 

En este sentit, la candidata a l’Alcaldia de Compromís ha assenyalat que “el que no és comprensible és que a estes altures el Govern valencià seguisca estudiant fórmules i que no haja concretat res des de l’estiu passat”.

 

Alhora, Mireia Mollà ha apuntat que “cal recordar que aquesta situació és conseqüència de la nefasta gestió que ha fet el Govern autonòmic del PP en la Ciutat de la Llum, un megaprojecte que ni tan sols han sabut gestionar de manera eficient i que, entre altres efectes, ha suposat el desmantellament del centre d’estudis amb els perjudicis corresponents per als alumnes”.