La candidata de Compromís per Elx a l’Alcaldia, Mireia Mollà, ha proposat hui que “l’Ajuntament faça públiques el recull de mocions aprovades durant esta legislatura, així com aquelles que han estat presentades pels diferents grups polítics i també forces polítiques de fora del consistori i que no han estat acceptades per l’equip de govern del PP”.

 

Mollà ha explicat que “d’una banda, volem saber si les mocions i declaracions institucionals aprovades pel ple han sigut portades a terme, ja que hi ha casos, com el del Mercat Central, però altres també en què l’equip de govern no ha complit amb la seua obligació d’executar estos acords plenaris”.

 

“D’altra banda, volem que la ciutadania tinga accés a les propostes que s’han fet des d’altres formacions polítiques, però que el grup popular ha tombat o aquelles que directament l’equip de govern s’ha negat a tramitar als plens, impedint que es debatira sobre assumptes d’interès per a la ciutadania d’Elx”, ha destacat.

 

Mollà ha recordat que “des de Compromís hem realitzat nombroses propostes al llarg de la legislatura que hem portat al registre municipal, però l’equip de govern ni tan sols s’ha preocupat en contestar-nos”.

 

Per a la candidata de Compromís a l’Alcaldia,“lamentablement, esta legislatura ha estat marcada per l’actitud despòtica de l’alcaldessa i per la seua gestió opaca i, en este sentit, el que reclamem és informar a la ciutadania amb normalitat dels assumptes públiques, una dinàmica democràtica que ha estat eliminada durant esta legislatura i que des de Compromís hem treballat fermament per recuperar”.