Mollà: ‘L’eliminació dels pressupostos participatius ha impedit a la ciutadania decidir sobre milers d’euros per als seus barris’

La candidata de Compromís a l’alcaldia d’Elx, Mireia Mollà, ha recordat que “durant aquesta última legislatura els il·licitans han perdut l’oportunitat de decidir en què es gasten milions d’euros del pressupost municipal al no ser aplicats els pressupostos participatius per part del govern local del PP”.

 

Molla ha indicat que “durant l’anterior legislatura es van destinar més de cinc milions d’euros als pressupostos participatius, on els veïns decidien en què es gastaven aquests recursos sobre la base de les necessitats reals del barri”

 

En aquest sentit, la candidata a l’Alcaldia per Compromís ha recordat “la importància dels pressupostos participatius, una eina fonamental de participació en la gestió del municipi que fa participes als veïns i veïnes i els permet proposar i decidir sobre la destinació de part dels recursos municipals”

 

Mireia Mollà ha continuat dient que “és precisament en l’engegada d’aquest tipus d’eines en les quals s’ha de basar el canvi polític en profunditat que a partir de maig hem d’aconseguir en l’Ajuntament d’Elx, donar a la ciutadania els mecanisme a través dels quals puguen formar part del canvi i de la nova gestió, participativa i transparent, de les administracions públiques”.

 

La candidata de Compromís ha ressaltat que “és lamentable que durant aquests quatre anys els veïns i veïnes d’Elx hagen perdut l’oportunitat de decidir on s’inverteixen els recursos municipals, doncs Mercedes Alonso ha tancat les portes a la participació a Elx i davant aquesta situació el nostre compromís és regenerar la democràcia i recuperar els pressupostos participatius perquè els il·licitans i il·licitanes puguen participar de la gestió municipal”.

Arxivat en: Participació ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *