Més de 800 persones s’inscriuen en Elx per participar en les primàries de Compromís

Un total de 823 persones s’han inscrit al municipi d’Elx per participar a les primàries locals i autonòmiques de Compromís. El procés d’inscripció, que estava obert a tota la ciutadania, es va tancar ahir a les 23.59 hores. En el conjunt del territori valencià s’han apuntat 40.174 persones.

 

Del conjunt dels inscrits a les primàries al municipi d’Elx, 147 són afiliats o simpatitzants i 676 són ciutadans i ciutadanes que des del passat 4 de desembre s’han apuntat expressament per poder votar en les primàries de Compromís.

 

En este sentit, la portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat que “celebrem que tantes persones hagen decidit inscriure’s al nostre procés de primàries, un mecanisme participatiu que des de Compromís hem posat en marxa perquè volem construir este canvi polític que necessita l’Ajuntament i el Govern de la Generalitat de la mà de la ciutadania”.

 

“Ara animem a totes estes persones a participar en les votacions que tindran lloc el 28, 29 i 30 de gener a través d’internet i el dia 31 de manera presencial en la nostra seu, que es troba al carrer Teodor Llorente, 19”, ha apuntat.

 

Mireia Mollà ha assenyalat que “des de Compromís per Elx seguim treballant per aconseguir un canvi polític al nostre municipi, on la prioritat passe a ser atendre l’emergència social, garantir la transparència i la participació ciutadana, assegurar la qualitat dels serveis públics i dissenyar un projecte de futur sostenible per a Elx”. 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *