Compromís denuncia que l’Ajuntament penge amb retard i de manera poc accessibles els vídeos dels plens

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha explicat hui que “l’equip de govern fa públics els vídeos dels plens amb molt de retard i, a més, no els publicita, de manera que es dificulta l’accés als ciutadans i ciutadanes que vulguen accedir a esta informació”.

 

Mollà ha recordat que “l’equip de govern va decidir gravar els plens el mateix dia que Compromís i Graba Tu Pleno van realitzar una acció en la que gravàrem el ple municipal i el vam emetre en directe per internet, en octubre de 2013, però esta desídia demostra que l’actitud de l’equip de govern només era un acte de cara a la galeria”.   

 

En este sentit, la portaveu local ha destacat que “els dos primers plens sí van ser penjats a la web de l’Ajuntament, junt als documents del ple, però des de novembre de 2013 no ha tornat a aparèixer en eixa pàgina” i ha afegit que “ara només estan disponibles al perfil de Vimeo de l’Ajuntament, que no està publicitat, i, en tot cas, els últims vídeos que es van penjar són els del ple de setembre”.

 

“Un equip de govern transparent posaria totes les facilitats per apropar la informació a la ciutadania, però amb l’equip de Mercedes Alonso tot són entrebancs per a que els il·licitans i il·licitanes puguen participar en els assumptes públics, pel que Compromís seguirà treballant per denunciar les actituds opaques i promoure els mecanismes de participació que necessiten les nostres institucions”, ha conclòs.  

Arxivat en: Participació ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *