Mollà: ‘La planta solar de Bassars anunciada per Alonso segueix sense data de construcció’

La diputada i portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha explicat hui que “la planta solar de Bassars, un dels projectes estrela anunciats per l’alcaldessa, Mercedes Alonso, no té data de posada en marxa, ja que continua la seua tramitació en els diferents àrees de la Generalitat Valenciana”.

 

Mollà ha recordat que “el mateix regidor d’Urbanisme, Vicente Granero, afirmava en 2013 que les obres començarien a la fi d’eixe mateix any, però la realitat és que ha passat un any des d’aleshores i seguim sense tenir una data concreta per a la seua posada en marxa”.

 

“Davant la manca d’informació de l’Ajuntament d’Elx, des de Compromís registràrem una pregunta parlamentària al respecte per saber en quin estat es trobaven els tràmits i ara la Conselleria d’Infraestructures ens indica que fins que no es resolguen tots els informes sectorials, no es podrà resoldre l’expedient”, ha assenyalat.

 

En este sentit, la portaveu local ha apuntat que “en este sentit, l’equip de govern del PP ha de reconèixer que es va equivocar anunciant la imminent construcció d’este parc solar, que, en teoria havia de crear 500 llocs de treball directes, però que a hores d’ara encara està molt lluny de ser una realitat” i ha afegit que “es tracta d’un projecte estrella més de Mercedes Alonso que passarà la legislatura sense materialitzar-se”.  

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *