Compromís demana que l’estació de tren d’Elx incorpore el servei per a viatgers amb mobilitat reduïda

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha indicat hui que “cap de les estacions de trens d’Elx compta amb el servei Atendo que Renfe posa a disposició dels passatgers amb discapacitat o mobilitat reduïda amb la finalitat de facilitar a estes persones l’accés i trànsit per les estacions, així com la pujada i baixada dels trens”.

 

Mollà ha indicat que “este servei resulta essencial per a aquelles persones que compten amb limitacions a l’hora de desplaçar-se i que tenen el dret de comptar amb un servei que els garantitze l’accés al servei públic de transport, com ens han fet arribar algunes de les persones afectades”.

 

“En este sentit, entenem que Elx, pel seu número d’habitants, ha de comptar amb este servei i així evitar que els usuaris hagen de veure’s obligats a desplaçar-se fins Alacant amb un mitjà de transport privat”, ha destacat.

 

La portaveu de Compromís per Elx ha indicat que“realitzarem una pregunta al respecte al Ministeri de Foment, a través del nostre diputat Joan Baldoví, per saber si el Govern té intenció de posar el marxa el servei en Elx” i ha recordat que“les barreres arquitectòniques continuen sent una constant en el nostre municipio i cal treballar decididament per eliminar estos elements que afecten de manera molt greu les persones amb mobilitat reduïda, una situació que qualsevol persona pot patir al llarg de la nostra vida”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *