Compromís lamenta que el PP no reconega que Mateo no hauria d’haver votat sobre la Penya de les Àguiles

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “és lamentable que el grup popular s’haja negat hui a admetre que el fet que el regidor Luis Ángel Mateo participara en la votació per a urbanitzar uns terrenys en la Penya de les Àguiles on la seua família té propietats és d’una total falta d’ètica”.

 

Mollà ha apuntat que “en el ple el grup popular s’ha acollit a l’informe del coordinador d’Urbanisme, però este document no entra a valorar si era ètic i transparent que Mateo participara en la votació, un fet que des de Compromís pensem que no hauria d’haver-se produït mai”.

 

“És inadmissible que un regidor vote en un punt en el que té interessos, una qüestió que es regula en l’estatut bàsic de l’empleat públic i que és de sentit comú, de manera que no ens valen les excuses de Mateo ni de la resta de regidors del PP”, ha apuntat.

 

La portaveu de Compromís per Elx ha destacat que“al mateix temps, seguim sense saber per què el grup popular tenia tanta pressa en aprovar este punt i ha buscat tots els artificis per a que fora aprovat, de manera que tornem a exigir que d’una vegada este govern local siga transparent en les seues actuacions i, per descomptat, seguim reclamant la dimissió de Luis Ángel Mateo”. 

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *