La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha explicat hui que “anem a traslladar una pregunta al Ministeri de Foment sobre la insonorització del col·legi Antonio Machado que té pendent de realitzar AENA, per tal d’evitar el soroll generat pel pas dels avions cap a l’aeroport de l’Altet”.

 

Mollà ha apuntat que “a través del nostre diputat al Congrés, Joan Baldoví, demanarem a Foment que ens aclarisca quan té previst realitzar esta actuació que demanden des de la comunitat educativa pel problema que este soroll crea en les aules”.

 

“Des de Compromís ja hem alertat en nombroses ocasions de l’impacte sonor que causa a Torrellano i l’Altet la proximitat de l’aeroport i, en este sentit, entenem que les administracions públics han de destinar els recursos necessaris per minimitzar estos efectes”, ha destacat.

 

La portaveu de Compromís per Elx ha afegit que “al mateix temps, volem saber si l’equip de govern ha traslladat esta qüestió al Ministeri de Foment, ja que entenem que és la seua responsabilitat intervenir per solucionar esta problemàtica”.