Compromís celebra que el PP rectifique i recolze demanar la reunió del Patronat del Palmerar

La diputada i portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “celebrem que, tot i el rebuig inicial, el grup popular haja rectificat i haja acabant recolzant la proposta de resolució de Compromís en el debat de política general en la que Les Corts insten al Consell a convocar al Patronat del Palmerar”.

 

Per a Mollà, “ja era hora de que el PP acabara admetent la gravetat de que este òrgan, dependent de la Conselleria de Cultura i encarregat d’aplicar la Llei del Palmerar, no es reunira des de 2006, tot i que les seues reunions han de ser amb caràcter anual”.

 

“Esta situació és encara més greu si tenim en compte que durant els últims anys el Palmerar, Patrimoni de la Humanitat, travessa amenaces com la del morrut roig i abandonament de diferents horts del mateix casc urbà, i, per tant, esperem que el canvi d’actitud del PP es traduisca en una reunió del Patronat en un breu període de temps”, ha destacat.

 

La diputada de Compromís ha assenyalat que “ara instem al PP a continuar amb este camí i destinar els recursos humans i econòmics necessaris per preservar el nostre Palmerar i garantir la seua correcta gestió”. 

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *