La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha lamentat hui que “l’equip de govern seguisca amb la tramitació del projecte del Mercat Central, tot i que en l’últim ple municipal ordinari es va acordar per majoria paralitzar esta tramitació fins que el TSJ es pronuncie sobre el recurs presentat al respecte”.

Mollà ha indicat que “hui s’ha celebrat la mesa de contractació en la que s’han llegit les puntuacions que han rebut les dues ofertes presentades per Asterita Inversiones i Aparcamiento Ciudad Sanitaria, respectivament, així com la proposta econòmica que han fet cada una d’elles”.

“Per tant, el procediment de la mesa ha continuat endavant ignorant la decisió de l’últim ple ordinari i desoint les demandes de transparència i participació que s’han realitzat des de la plataforma Salvem El Mercat i altres entitats d’Elx”, ha assenyalat.

La portaveu ha recordat que “precisament el que s’ha demandat és que el procés torne a començar de zero per a que es garantisca que siga obert, que es puga comptar amb un concurs d’idees i que compte amb la participació de la ciutadania”.

“En este sentit, des de Compromís per Elx, a través de la plataforma Salvem el Mercat, seguirem portant a terme les accions necessàries per aconseguir la paralització d’esta tramitació i la posada en marxa d’un nou projecte sostenible i transparent”, ha conclòs.