Compromís rebutja la licitació del CIS d’Altabix per privatitzar l’educació i el sòl públics

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “hui la Conselleria d’Educació ha publicat el plec per a adjudicar el Centre d’Iniciativa Social (CIS) al barri d’Altabix, una operació mitjançant la qual els governs autonòmic i local del PP han privatitzat sòl públic per a la construcció d’un centre privat”.

Mollà ha recordat que “recentment la Conselleria, en una resposta al grup parlamentari Compromís, posava de manifest que no té argument per justificar esta mesura, que, a més, va en contra de la petició dels veïns i veïnes del barri i de l’AMPA del col·legi més pròxim, el Clara Campoamor, de construir un centre d’educació secundària públic en este solar”.

“Tanmateix, la consellera María José Català, amb el recolzament de l’alcaldessa, Mercedes Alonso, ha portat endavant esta iniciativa que va en contra de la defensa i promoció de l’ensenyament públic i de qualitat i que busca precisament el seu desmantellament”, ha indicat.

La portaveu de Compromís ha apuntat que “al mateix temps sumem una nova privatització d’espai públic al nostre municipi que ha suposat, a més, el desmantellament d’un hort de palmeres i que demostra, en definitiva, que ni al Govern valencià ni al govern local els importa defensar els interessos generals de la ciutadania, sinó els d’alguns particulars”.

Arxivat en: Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *