La diputada i portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “la Conselleria d’Educació ha tornat a demostrar que no té arguments per justificar la cessió de sòl públic per la construcció d’un centre educatiu privat al barri d’Altabix, mentre els veïns porten anys reclamant un institut públic”.

Mollà ha explicat que “registràrem una pregunta parlamentària a Les Corts per a que la Conselleria d’Educació aclarira quins motius té per haver destinat esta parcel·la a un centre educatiu privat i ara ens ha contestat limitant-se a dir que esta decisió es basa en la normativa vigent sobre els concerts de les administracions públiques”.

Per a la portaveu local “esta resposta evidencia que ni l’Ajuntament d’Elx ni la Generalitat Valenciana poden justificar de manera objectiva l’operació que han portat a terme, desoint les reclamacions dels veïns i veïnes del barri d’Altabix”.

En este sentit, Mireia Mollà ha afirmat que “l’alcaldessa, Mercedes Alonso, ha d’entendre d’una vegada que no pot seguir ignorant les reclamacions del a ciutadania i que les decisions importants d’este municipi, com és el cas del CIS, han de comptar amb la participació dels il·licitans i il·licitanes”.