Compromís lamenta que Alonso haja desmantellat l’hort que ha cedit per al CIS sense donar explicacions a la ciutadania

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha lamentat que “l’equip de govern haja desmantellat l’hort de palmeres que existia junt al col·legi Clara Campoamor, terreny regalat a la iniciativa privada per a la construcció d’un centre educatiu privat, sense donar cap explicació a la ciutadania al respecte”.

Mollà ha indicat que “en primer lloc, és lamentable veure com l’equip de Mercedes Alonso ha consumat la cessió gratuïta de més de 12.000 metres quadrats de terreny públic a interessos privats, en lloc de promocionar un centre de caràcter públic com han demandat en tantes ocasions l’AMPA del col·legi Clara Campoamor o la Plataforma d’Ensenyament Públic, com bé sap el regidor d’Educació, Daniel mcEvoy”.

“Allò lògic hauria estat establir les fórmules de participació ciutadana corresponents per a que els il·licitans i il·licitanes hagueren explicat si preferien cedir els terrenys a la iniciativa privada o que es construira aquí un centre públic, però de nou veiem com Alonso ignora estes eines democràtiques i prefereix acontentar determinats interessos privats”, ha destacat.

Alhora, la portaveu de Compromís per Elx ha destacat que “fa unes setmanes ja demanàrem al govern municipal que explicara què anava a fer amb l’hort de palmeres i el sistema de reg que existeix en esta parcel·la, però no vam rebre contestació, i ahir ens trobàrem amb què les palmeres van ser arrancades del terreny”.

Mireia Mollà, que ha recordat que el sistema d’il·luminació ja va ser desmantellat el passat estiu, ha assegurat que “tornem a exigir a Alonso que ens explique quin serà el futur d’estes palmeres i tornem a recordar-li també que donar compte dels assumptes públics és la seua obligació com a alcaldessa, doncs amb massa freqüència oblida que allò que gestiona és una administració pública que ha de rendir comptes als ciutadans i ciutadanes”.

Arxivat en: Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *