Compromís pregunta si hi ha previstes obres de condicionament de carrers com la que es va portar a terme a La Sènia

La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha preguntat hui a l’equip de govern “si hi ha previstes actuacions per rehabilitar aquells carrers del municipi que estan necessitades d’este tipus d’obres, ja que són múltiples les vies d’Elx que registren greus deficiències d’accessibilitat i mobilitat”.

Mollà ha indicat que “carrers com el de Santa Teresa, Pintor Murillo, Forn del Pla i plaça del Polo, situats al mateix Raval de Santa Teresa, o el carrer Espí, al Raval, o la segona illa del carrer Samsó, a més d’altres carrers del barri de Carrús, necessiten d’adeqüacions d’este tipus”.

En este sentit, la portaveu local ha recordat que “l’estiu passat es portaren a terme obres de condicionament al carrer La Sènia, on s’ubica el despatx de l’alcaldessa, una actuació que efectivament va servir per millorar l’accessibilitat del carrer i, per tant, volem saber si el govern municipal té previst realitzar també estes obres a altres carrers que necessiten d’una reforma urgent”.

Alhora, Mireia Mollà ha recordat que “en l’anterior legislatura els mateixos veïns i veïnes eren els que decidien algunes d’estes actuacions que es feien en determinats carrers, però ara no tenen esta oportunitat després que l’equip de govern haja eliminat els pressupostos participatius”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *