La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha lamentat hui “que el govern de Mercedes Alonso no destine recursos per a partides concretes de Cooperació amb les que millorar les condicions de vida de persones que es troben en situacions de vertadera emergència”.

Mollà ha indicat que “no entenem per què si l’equip de govern augmenta les subvencions a determinades entitats culturals o religioses de la ciutat, no es considera també oportú destinar diners a projectes de Cooperació i fer així que el d’Elx siga un ajuntament realment solidari”.

La portaveu local ha explicat que “des de Compromís per Elx ja registràrem una al·legació als pressupostos en este sentit, però la proposta ha estat rebutjada pel govern local, tanmateix tornem a exigir-los que deixen de relegar esta àrea a un paper minúscul”.

“No és comprensible que en un pressupost de més de 160 milions d’euros no es destine una partida digna a Cooperació, quan parlem de gent que està patint situacions realment dramàtiques”, ha conclòs Mireia Mollà.