La diputada i portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha lamentat hui que “la Conselleria de Sanitat ignore les denúncies dels professionals de l’Hospital General sobre la saturació que ha patit el servei d’Urgències durant els mesos d’estiu a causa de les retallades de personal i de recursos materials”.

Mollà ha explicat que “este estiu els treballadors del centre sanitari alertaren de que a causa del tancament de llits, la reducció de personal per les vacances i la retallada dels horaris dels centres de salut, el servei d’Urgències de l’Hospital General d’Elx va patir un col·lapse”.

“Així, els professionals explicaven que s’havien arribat a registrar més de 300 assistències en un dia, una xifra que no es donava des de que es va obrir un segon hospital al municipi”, ha detallat la portaveu local, que ha afegit que “també denunciaven que el tancament de llits acabava alterant de manera molt acusada el funcionament normal del centre”.

Mollà ha indicat que “davant d’esta situació, des del grup parlamentari Compromís registràrem una pregunta per a que Conselleria explicara si anava a continuar o no amb les mesures aplicades durant els mesos d’estiu tenint en compte les negatives conseqüències que havia generat”.

“Ara ens trobem amb què la Conselleria en la seua resposta nega les denuncies dels professionals que són els que treballen dia a dia en el centre i coneixen la realitat del que allà ocorre, una actitud que ens sembla, com a mínim, supèrbia i temerària, ja que ni tan sols es molesten en dir que estudiaran el cas”, ha lamentat.

En este sentit, la diputada i portaveu de Compromís per Elx ha reclamat que “la Conselleria atenga les queixes dels treballadors i pose per davant les necessitats dels pacients i els professionals per tal de garantir un servei sanitari de qualitat”.