La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha animat hui a la ciutadania “a comprar en el comerç local durant la campanya de Nadal, ja que és una manera de donar suport a la activitat econòmica de la ciutat, evitar el tancament d’establiments i revitalitzar la vida dels nostres carrers i barris”.

Mollà ha indicat que “el comerç local compta amb trets diferencials com la qualitat, la diversitat, el tracte personal o la confiança, parlem d’establiments que coneixen les nostres necessitats i que no es basen en una relació entre compradors i venedors purament estandaritzada on només es busca la venda com a objectiu final”.

“A més, entenem que és necessari que des de l’àmbit públic s’ajude a revitalitzar este sector, que està patint de manera especialment greu la crisi, atès el paper dinamitzador que juga dins de la ciutat”, ha assenyalat la portaveu local.

Mireia Mollà ha recordat que “des de Compromís apostem per recolzar i ampliar el centre comercial obert, consolidar les zones comercials habituals, com el centre Reina Victoria, Plaça de Barcelona o Poeta Miguel Hernández i impulsar altres zones com avinguda de Novelda, Camí dels Magros, Diagonal, Capità Antonio Mena o Altabix per a que actuen com a focus d’atracció als barris”.

“Fent ús dels serveis dels nostres comerciants i professionals s’està invertint en la ciutat i ajudant a la creació i manteniment de llocs de treball”, ha conclòs Mireia Mollà.