La portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha indicat hui que “estem en contra d’esta nova pujada de la zona ORA, ja que té un caràcter únicament recaptatori i no busca promoure l’ús de mitjans de transport alternatius per millorar la mobilitat del nostre municipi”. 

Mollà ha assenyalat que “la zona ORA té sentit quan busca promoure la rotació de vehicles i limitar l’ús del vehicle privat, però encarir el seu preu quan no es proposen alternatives a la ciutadania fa que siga utilitzada únicament per a que la ciutadania pague més”.   

“D’una banda, trobem que l’equip de govern busca penalitzar l’ús del vehicle en el centre del municipi i, d’altra, fomenta la seua utilització amb propostes com la de l’aparcament de 400 places al Mercat Central i es nega a adoptar decisions com tancar la Corredora al trànsit”, ha afirmat la portaveu, per a qui “és obvi que l’equip de govern no compta amb una política de mobilitat coherent”.

En este sentit, Mireia Mollà ha apuntat que “també és evident que sí hi ha augment de taxes i preus públics, en contra del que afirma el govern local”.